Wednesday, February 9, 2011

ku kunci rindu buatmu.ku jirus air. ku tembak air. ku pancutkan air. keseluruh tubuhmu. ke dari atas sampai ke bawah. terutamanya di celah-celah kangkang. begitu banyak kotoran.


kua ambil span, ku rendamkan dalam air sabun. lalu ku tenyeh-tenyeh keseluruh tubuhmu. bermula dari atas kepalamu. ku gosok dengan lembut supaya segala kekotoran hilang. aku taknak gosok terlalu kuat,bimbang akan mencederakanmu. ku beralih ke badan. ku usap lembut badanmu. ku gosok seluruh badanmu. tidak lupa juga di punggungmu. selalu tercalit banyak kotoran.


ahh. kakimu paling penting. kaki ini yang selalu dihinggapi kotoran. ko gosok dengan teliti. ku pastikan tiada kekotoran yang melekat pada kedua kakimu ini. setiap inci ku gosok, ku sabun dan ku usap.


di mana air? ku ambil air, ku jirus satu badanmu kembali. dari atas kepalamu, seluruh tubuhmu dan sehingga kedua-dua belah kakimu. ku pastikan tiada lagi sabun yang tertinggal di badanmu. yang tinggal hanya bau harum setelah kau mandi. barulah seronok untukku menunggangmu nanti.


tiba-tiba, branngggg!! uish. terkejut aku. kuatnye bunyi guruh. ciss. nak ujan lak. penat aku basuh kau motor. harammm tol...

2 comments:

Free Cool MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com